Årets näringslivsutvecklare 2019

Årets Näringslivsutvecklare 2019 blev Pia Proper, Säffle kommun. Hon tog emot priset under årskonferensen i Uddevalla.

Motiveringen lyder:
Årets Näringslivsutvecklare är en person som varit kommunen trogen under lång tid och med ett stort driv serverat näringslivet och sett möjligheter och utveckling på ett positivt sätt. När storföretaget Volvos avveckling för 6 år sedan var ett faktum justerades fokus på en positivt och snabbt tillvägasätt och idag sprudlar de lokalerna med nya verksamheter. Genom att vara en starkt medspelare har Pia varit en nyckel för att företagsklimatet har stärkts kraftigt i Säffle.

Årets näringslivsutvecklare 2018


Årets Näringslivsutvecklare 2018 blev Thomas Karlsson, Växjö kommun. Han tog emot priset under årskonferensen i Uppsala.

Motiveringen lyder:
Med spets i sin kommunikation och med ”kundtänk” upplever företagen en tät kontakt med honom och näringslivskontoret i kommunen. Att släppa allt för händer och rulla ut en röd matta när någon är intresserad av att etablera sig i kommunen är en självklarhet, men att också hänga i byxbenet på de storföretag som vill avveckla eller flytta ifrån kommunen är kanske mer ovanligt. Bägge delarna har gett jobb och utveckling till kommunen.

Årets näringslivsutvecklare 2020?

Bakgrund
SKNTs styrelse delar årligen ut priset Årets Näringslivsutvecklare på årskonferensen som uppmärksammar de tillväxtfrämjande insatser som görs inom vårt ansvarsområde. Vi vill därför att du tar dig tid att nominera en person som: På ett påtagligt, gärna innovativt och nyskapande sätt, bidragit till att skapa lokal tillväxt och nytta för företagens möjlighet att verka och utvecklas.

Skriv ett par rader som motiverar varför just denna person förtjänar att ta emot priset som Årets Näringslivsutvecklare. Fyll i dina uppgifter och lämna också kontaktuppgifter till den person du nominerar.

SKNTs styrelse utvärderar alla nomineringar och utser en person som får ta emot priset Årets Näringslivsutvecklare på SKNTs årskonferens den 16 maj.

Vi behöver din nominering senast den 28/2.

Tidigare års pristagare

2018 Thomas Karlsson, Växjö kommun

Dina uppgifter

Nominera här