Varför ska man vara med i SKNT?

SKNT har en viktig funktion att fylla för att stärka yrkesrollerna näringslivsutvecklare och näringslivschef (och även andra närbesläktade titlar). Föreningen och våra mötesplatser är utmärkta plattformar för du ska få tillfälle att nätverka, omvärldsspana och höja din yrkeskompetens. Sen har vi väldigt roligt när vi träffas och det gör givetvis inte saken sämre.

Föreningens stora aktivitet är att tillsammans med en värdkommun anordna en årlig näringslivsutvecklarkonferens som brukar samla ca 120-150 deltagare, oftast i maj månad. Nästa konferens äger rum i Oskarshamn, mer information hittar du här. På konferensen brukar vi också utse Årets näringslivsutvecklare. Här kan du se vilka som har vunnit tidigare år. Under årets flesta månader kan du nominera en värdig kandidat till utmärkelsen, med undantag för några vårmånader då styrelsen jobbar med att bland nominerade kandidater välja ut årets vinnare.

På höstarna brukar vi ha ett webbinarium på något intressant och aktuellt tema. Vi producerar sex nyhetsbrev om året med matnyttig information och intressanta reportage.

Välkommen att bli medlem!

Medlemsavgift för kommuner:

Fler än 40 000 invånare i kommunen – 2000 kronor per år
Mellan 40 000 – 15 000 invånare i kommunen – 1500 kronor per år
Färre än 15 000 invånare i kommunen – 700 kronor per år