Brott mot företagare – webbinarie

Ta del av webbinariet i efterhand, se nedan.

SKNT arrangerade den 16 nov ett mycket intressant webbinarium på temat ”Brott mot företagare”. Ett 40-tal personer hade anmält sig och vi som deltog fick möjlighet att lyssna till tre personer som på olika sätt jobbar med dessa frågor: Polisen Ida Dehnisch från lokalpolisområde Järfälla; Pontus Lindström, expert på säkerhet och brott mot företagare från organisationen Företagarna samt Jacob Ämtvall, statsvetare på Stiftelsen Tryggare Sverige. Moderator var vår förre styrelseledamot Jonas Levin.

Webbinariet innehöll bland annat en nulägesbeskrivning kring brottsligheten för företagare såväl nationellt som lokalt i Järfälla och vi fick en hel del handfasta tips kring hur man kan jobba effektivt på ett brottsförebyggande sätt.

Missade du webbinariet? Ingen fara, vi har det inspelat och du kan få en länk till inspelningen om du mailar info@sknt.se. Som vi har förstått teams-funktionaliteten så går det inte att publicera en länk som är öppen för alla, utan det är individuella länkar som gäller. Maila info@sknt.se och be om en länk så får du den. Videon finns sparad fram till mitten av mars 2024.