15 nya medlemmar och en helt ny webblayout!

2023 års fantastiska årskonferens i Trelleborg gav den nya styrelsen ännu mer av ny energi och vi har jobbat hårt för att vitalisera föreningen och stärka medlemsnyttan. Det kanske starkaste kvittot på att vi är på väg i rätt riktning är att föreningen har vuxit ganska så ordentligt. På mindre än ett halvår har vi fått in 15 nya medlemskommuner och vi hälsar följande kommuner varmt välkomna in i föreningsgemenskapen: Aneby, Gnosjö, Haparanda, Kalmar, Lindesberg, Lund, Malmö, Oxelösund, Solna, Svedala, Vellinge, Vetlanda, Vimmerby, Ånge och Åre!

Vi är också superstolta över att kunna presentera en helt ny hemsida! Det var hög tid att uppdatera både layout och tekniska lösningar och resultatet…ja det är det som du ser här och nu. Vi bestämde oss för att hitta en ny samarbetspartner och det var nässjöbaserade Mathinic som fick förtroendet att axla rollen som vår webbyrå.

En nyhet är att nyhetsbreven kommer vara kortare och istället för att innehålla långa textavsnitt så blir det korta ingresser med länkar till fortsatt läsning. I och med att så gott som allt innehåll fortsättningsvis kommer finnas på vår hemsida så måste man inte leta upp nyhetsbrevet för att hitta intressanta artiklar och porträtt. Klicka in på sknt.se så hittar du allt där!

Ambitionen är att vår nya hemsida ska vara mer överskådlig och lättnavigerad och självklart helt plattformsoberoende. Det ska givetvis inte spela nån roll om du följer oss på datorn eller i mobilen.

En annan nyhet är att allt som publiceras på vår Linkedin-sida också speglas på hemsidan. Har du synpunkter på vår hemsida eller andra frågor som har med vår kommunikation att göra så är du välkommen att höra av dig till Erik eller Sahand som ansvarar för föreningens kommunikation. Du når oss på erik.nygards@panaceaab.se resp sk79@pm.me.

Välkommen till vår nya hemsida och du gärna får berätta för dina kollegor om föreningen och vår webbplats.

Tänk på att du längst ner på varje sida hittar en knapp där man kan anmäla sig som prenumerant på nyhetsbrevet!